Elazığ İl Koordinatörlüğü

TKDK İLE FIRAT ÜNİVERSİTESİ ARASINDA PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


         İl Koordinatörlüğümüz ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında uzmanlarımız tarafından Fırat Üniversitesi Proje Ofisi yetkililerine çağrı ilanı dönemlerinde proje hazırlama eğitimi verilerek, yatırımcıların proje hazırlarken karşılaştığı sorunların en aza indirilmesi amaçlanıyor.

         Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, İl Koordinatörümüz Sertaç YILMAZ, Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Nihal KOÇAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ ve Proje Ofisi yöneticilerinin katıldığı imza töreninde konuşan İl Koordinatörümüz; Kamu - Üniversite işbirliğini herzaman önemli bulduklarını belirterek imzalanan protokolün şehrimize ve insanımıza hayırlı olmasını diledi. 

        İmzalanan protokole göre Kurumumuz'un Çağrıya çıktığı tarihler dikkate alınarak Güz Dönemi ve Bahar Döneminde Kurum Uzmanlarımız tarafından Proje Ofisi yetkililerine Proje hazırlama eğitimi verilerek, Proje Ofisinin de artık TKDK projelerinde "danışman" olarak yer alması sağlanacak.