Elazığ İl Koordinatörlüğü

ELAZIĞ TKDK, 8. ÇAĞRI ÇALIŞMALARINI İŞLETME ZİYARETLERİ İLE SÜRDÜRÜYOR


         TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü, 8. Çağrı dönemi tanıtım çalışmalarını sektörde üretimde olan işletmeleri ziyaret ederek sürdürüyor.

          İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz ve kurum uzmanları 8. Çağrı döneminde proje sunmayı düşünen yatırımcıları yerinde ziyaret etti. Elazığ’ a yatırımların kazandırılması için sürekli aktif olarak sahada olduklarını belirten Yılmaz şöyle konuştu: “ 8. Çağrı döneminde yatırımcının kullanımına sunulmak üzere 50 milyon avroluk bir bütçe mevcuttur. Biz, Elazığ’a yatırım yapacak veya hali hazırda faaliyette olup eksikliklerini giderecek yatırımcılarımızı yerinde ziyaret edip onların bu bütçeden azami derecede faydalanabilmeleri için teşvik ediyoruz. %40-50 oranında hibe ve KDV muafiyeti olacak şekilde desteklemememiz mevcut. Bu şartlar yatırımcı için büyük fırsattır. İnşallah yatırımcılarımız 50 milyon avroluk fondan en fazla faydalanacak şekilde projelerini sunup ileri ki süreçte Elazığ ekonomisini daha da büyütecek yatırımlar olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Biz her zaman olduğumuz gibi yine yatırımların Elazığ’ımıza kazandırılması için canla başla çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.
 
         Elazığ TKDK’nın sürekli yatırımcıya dost kurum olarak anıldığını ifade eden yatırımcılar, ilgi ve alakalarından dolayı Kurum’un bütün çalışanlarına teşekkür edip memnuniyetlerini ifade ettiler.