Elazığ İl Koordinatörlüğü

TKDK STANDINA YOĞUN İLGİ


      Elazığ'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 3-6 Ekim tarihleri arasında gıda ve Tarım üreticilerini tüketicilerle buluşturdu.  Açılışa Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın. M. Hadi Tunç, Ak Parti Milletvekili Sayın Tolga Ağar, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları ve kamu kurum müdürleri ile STK Temsilcileri katıldı. Yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen fuarda TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü standı büyük ilgi gördü.
 
     TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, fuarda açılan kurum standının çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildiğini ve gelen vatandaşlara kurum hakkında ayrıntılı bilgi verildiğini kaydetti.
 
     Stantta desteklemeler ve kurum faaliyetleri hakkında ziyaretçilere ayrıntılı bilgi verildiğini kaydeden Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İlimizde üçüncüsü düzenlenen ve 3 - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda TKDK olarak yerimizi aldık. Fuarda standımıza gelen ziyaretçilerimize kurumun hizmetlerinin anlatıldığı broşürler dağıtıldı. 4 gün boyunca da uzmanlarımız tarafından ziyaretçilere kurum hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarla yüz yüze yapılan görüşmelerde kurumumuzun destek verdiği alanlarla ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımı yapıldı. Daha fazla bilgi almak isteyen ziyaretçiler de kuruma davet edildi. Fuarda kurumumuzun en iyi şekilde tanıtıldığı kanaatindeyim. Standımızı ziyaret eden Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın. M. Hadi Tunç’a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kurum müdürlerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine, yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.