Elazığ İl Koordinatörlüğü

Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi Alanında Mesleki Eğitim Sertifikası İle İlgili Duyuru


      Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş geliştirme Tedbiri kapsamında proje başvurusu yapmayı düşünen başvuru sahiplerinin sıralama kriterleri arasında yer alan ‘’Başvuru sahibinin, ekonomik faaliyet alanında bir mesleki sertifikası, diploması veya 3 yıl deneyimi bulunma’’ kriterinden puan alabilmeleri amacıyla; Arıcılık, Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği,  Mantar Yetiştiriciliği, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Kırsal Turizm Etkinlikleri alanlarında MEB onaylı kurs düzenlenmesi planlanmıştır.

      IPARD Programı kapsamında projelerin değerlendirilmesi aşamasında hibe desteği almaya hak kazanan projelerin belirlenmesi için sıralama kriterleri esas alınmaktadır. Potansiyel faydalanıcılarımızın sektör bazında belirlenmiş sıralama kriterlerini göz önünde bulundurarak proje hazırlamaları gerekmektedir.

     İlgili alanlardan kurs başvurusunda bulunmak isteyen başvuru sahiplerinin en geç 19.06.2019 (Çarşamba) tarihine kadar 0424 248 07 69-70 numaralı telefonla veya İl Koordinatörlüğümüze gelerek bilgi almaları gerekmektedir.

        Kamuoyuna İlanen Duyurulur...