Elazığ İl Koordinatörlüğü

SİVRİCE SEZONA HAZIRLANIYOR


                Kış aylarında Hazar Baba Kayak Merkezi, Yaz aylarında ise Hazar Gölü ile Elazığ ve Bölge Halkının gözdesi olan Sivrice İlçemizde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
 
                İl Koordinatörümüz Sertaç YILMAZ, Kurumumuzun %55 ve %65 destekleriyle yapımı devam eden Özlem Balık Evi ve TURPOL Dinlenme Tesislerini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.
 
                İlçemizde var olan turizm potansiyelini TKDK vasıtasıyla daha görünür kılmak istediklerini belirten YILMAZ; “Bugün gezdiğimiz iki tesisimiz de bu sezona yetişecek inşallah. Tamamlandığı zaman diğer yatırımcılarımıza örnek teşkil edecek ve Sivrice Turizminin gelişmesine katkı sunacak” dedi.
 
                Sadece Sivrice İlçesi’nin değil Elazığ’ın bütün İlçelerinin saklı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan İl Koordinatörümüz YILMAZ, Kırsal Turizm başlığı altında konaklama tesislerine, yeme - içme tesislerine ve rekreasyon tesislerine %55 hibe desteği sağladıklarını belirterek, 6. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında yatırımcılarımızın 23 Ağustos tarihine kadar bu fırsatlardan faydalanmasını beklediklerini ifade etti.