Elazığ İl Koordinatörlüğü

“TKDK, YATIRIMCIYA DAHA FAZLA DESTEK OLMANIN DERDİNDE ”


TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü, yatırımcılara daha fazla destek olabilmek için KGF, Tarım Kredi Kooperatifi ve Bereket Sigorta Yetkilileri ile bir araya geldi. İl Koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya TKDK Elazığ İl Koordinatörü İ. Sertaç Yılmaz, 2452 Sayılı Elazığ Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Nihal Kaya, Kredi Garanti Fonu Elazığ Şube Müdürü Hasan Çinçin, Tarım Kredi Kooperatifi Servis Yetkilisi Ömer Çetinkaya, Bereket Sigorta Tarımsal Portföy Uzman Yardımcısı M. Uğur Danacı ve yatırımcılar katıldı.
KGF Şube Müdürü Hasan Çinçin, yatırımcılara kredi temini noktasında KGF tarafından çok önemli imkanlar sunulabileceğini ve bunların TKDK’ya proje sunmuş veya bundan sonra sunacak olana yatırımcılara daha hızlı bir şekilde aktarılabilmesi için bir araya geldiklerini söyledi. Bereket Sigorta Uzman Yardımcısı Uğur Danacı, TKDK tarafından desteklenmiş yatırımcıların 5 yıllık zorunlu sigorta süreçlerinde yatırımcının daha uygun şartlarda sigorta yaptırmalarını sağladıklarını söyledi. Tkdk destekli projelerde %30 oranında sigorta indirim desteği sunduklarını belirten Danacı, İl Koordinatörlüğü’nün düzenlediği bu organizasyondan dolayı teşekkür etti.
İl Koordinatörü İ. Sertaç Yılmaz, TKDK olarak yatırımcıya sağlanılan destekleri nasıl daha da arttırabileceklerinin derdinde olduklarını söyledi. Amaçlarının işletmeyi destekledikten sonra yatırımcıyı kendi haline bırakmak olmayıp, yatırımın daha sürdürülebilir olması için uygulama sonrası dönemde de sürekli yatırımcıya destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Toplantıya katılan tüm yetkililerimize ve yatırımcılarımıza teşekkür ediyor, Elazığ’a daha hayırlı yatırımların kazandırılacağına inanıyorum dedi.