Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ, YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU


TKDK İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, TKDK-Üniversite işbirliği kapsamında düzenlenen programda Yazılım Mühendisliği öğrencileriyle bir araya geldi.

Programın açılış konuşmasını yapan Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, katılımlarından dolayı Yılmaz ve birim amirlerine teşekkür etti.

Programda kurum çalışmaları ve desteklemeler hakkında öğrencilere bir sunum yapan Yılmaz, yatırım fikri olanları kurumumuza davet etti.

Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Dijitalleşen dünyaya ayak uydurabilmek çok önemli. Teknoloji artık neredeyse her saat değişiyor. Ülke olarak bu değişime ayak uydurabilmek için mühendislik fakültelerini ve orada okuyan öğrencileri desteklemeliyiz. Biz de TKDK olarak bu doğrultuda Yazılım Mühendisliği öğrencileriyle “Girişimcilik” dersinde bir araya geldik. Hem teknolojiyi hem girişimciliği konuştuk. Program boyunca sorulan sorular ve yapılan yorumlar gençlerimizin ne kadar yetenekli ve girişken olduğunu bizlere gösterdi. Bu programda bir araya geldiğimiz gençlerin her birinin yazılım alanında çok iyi yerlere geleceğine ben yürekten inanıyorum. Ben bizleri misafir eden Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu hocama bir kez daha teşekkür ediyor, katılımlarından dolayı öğrencilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı programın sonunda kurum çalışmaları ve desteklemelerin yer aldığı broşürlerin ve kitapçıkların dağıtımı gerçekleştirildi.