Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ VE KURUM MÜDÜRLERİNDEN TKDK YATIRIMLARINA ZİYARET


İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz ve beraberindeki kurum müdürleri, Baskil ilçesine atanan Kaymakam Oğuz Cem Murat’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Murat ve beraberindekiler, TKDK desteğiyle kurulan Baskil’in ilk kayısı işleme tesisi Baskay’ı gezerek işletme hakkında bilgi aldı. Ardından, yine TKDK desteğiyle yapılan ve yıl sonunda faaliyete girecek olan soğuk hava deposunu da gezen Kaymakam Murat ve beraberindekiler, Koordinatör Vekilimiz Yılmaz’dan yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Baskil kayısısıyla ilgili yapılacak çalışmalarda ortak akılla hareket edeceklerini belirten Baskil Kaymakamı Oğuz Cem Murat, “Görev yaptığım süre içerisinde kurum müdürleri ve STK başkanlarının birlikte ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde hareket ettiklerini gördüm. Bu birlik ve beraberlik ortamı bizleri çok mutlu ediyor. Bugün kurum müdürlerimize ve STK başkanlarımıza güzel ilçemiz Baskil hakkında bilgiler verdik. Kayısı işleme tesisi de gerçekten ilçemiz ve Elazığ için çok önemli. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ben ziyaret dolayısıyla kurum müdürlerimize tekrar çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.