Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ’DAN DUMANDAĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz, Ticaret Borsası başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Ali Dumandağ’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Dumandağ’a başarılar dileyen Yılmaz, “TKDK olarak paydaş kurumlarımızla sürekli istişare halinde olarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Uzun yıllardır borsa başkanlığı yapan Mehmet Ali Dumandağ beyefendiye de bugün hem hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik hem de kurum çalışmalarımızı anlattık. Sıcak karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Dumandağ da ziyaretinden dolayı Yılmaz’a teşekkür ederek, “TKDK’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çok güzel yatırımların ilimize kazandırılmasına öncülük ediyorlar. Biz de besicilerimizin hibelerden en iyi şekilde faydalanabilmesi için il koordinatörümüzle sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben tekrar bizleri ziyaretlerinden dolayı Sertaç beye teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

,