Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ’DAN KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ’NE ZİYARET




İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Elazığ Şube Başkanı Gıyasettin Yüksel’i ziyaret etti.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile kurumumuz arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, üreticilerin sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Yılmaz, “3. Çağrı dönemi içerisindeyiz. Hayvancılıkla ilgili yatırımların da destekleneceği bu çağrı döneminde güzel projelerin hayata geçeceğine inanıyorum. Bugün Kırmızı Et Üreticileri Birliği Elazığ Şubesi’ne gelerek besicilerimizle buluştuk. Sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere kurumumuz ve merkez birlik arasında küçük aile işletmelerinin desteklenmesi konusunda protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında birliklerimizi ziyaret ediyoruz. Biz kurum olarak küçük aile işletmelerinin de hibelerimizden faydalanmasını istiyoruz. Bu kapsamda köylerimize de sık sık ziyaret gerçekleştirerek bu konuları anlatıyoruz. Bugünkü ziyarette birlik başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bu konu üzerine de konuştuk. Bu tür işletmelerin desteklenmesi için ortak hareket etme kararı aldık. Ben birlikte yapacağımız çalışmaların olumlu sonuçlanacağına inanıyor, bizleri kabullerinden dolayı başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.