Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ, SARAYCIK VE DENİZLİ KÖYLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU




İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz, "Her Köy Bir İşletme Projesi" kapsamında Ağın ve Keban ilçelerinde köylülerle buluştu. Ziyaretlerde Yılmaz'a Yerinde Kontrol Birim Amirimiz Tahsin Çelik de eşlik etti. 

İlk olarak Ağın ilçesine bağlı Saraycık köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, kurum çalışmaları ve 3. Çağrı Dönemi hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. 

Daha sonra Keban ilçesine bağlı Denizli köyüne geçen Yılmaz, burada köy muhtarı ve vatandaşlara hibe desteklerimizi anlattı. 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, "Köylerimiz tarım ve hayvancılık açısından gelişmeye oldukça müsait. Elazığ ve çevresi coğrafi bakımdan yatırıma çok uygun. Bunun bilincinde olarak vatandaşlarımızı yatırıma teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz ziyaretler kapsamında Saraycık ve Denizli köyünde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın yatırım fikirleri bizleri heyecanlandırdı. Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilecek projelerle bu bölgemizin ekonomisi canlanacak ve köylerimiz daha yaşanabilir hale gelecek. Ben buna canı gönülden inanıyor, köylülerimize sıcak karşılamaları ve yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.