Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ ASKON'DA YATIRIMCILARLA BULUŞTU




İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz, ASKON Elazığ Şubesi'ne konuk olarak yatırımcılarla bir araya geldi. 

ASKON Şube Başkanı Osman Özçelik ve üyelerin katıldığı toplantıda IPARD II programının 3. Çağrı dönemiyle alakalı sunum yapan Yılmaz, yatırım fikri olanları kuruma beklediklerini ifade etti. 

Yılmaz ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "21 Aralık'ta çıktığımız 3. Çağrı dönemi kapsamında gerçekleştirdiğimiz tanıtım toplantılarımıza devam ediyoruz. Elazığ'ın ekonomi STK'ları arasında önemli bir konumda olan ve çok sayıda üyeye sahip ASKON'da yatırımcılarımızla buluştuk. Yatırımcılarımızın gerçekten çok güzel fikirleri var. Biz de bu fikirlerin yatırıma dönüşmesi için neler yapabileceğini kendilerine anlattık. İnşallah güzel yatırımlar hayata geçecektir. Ben bizleri en iyi şekilde ağırlayan ASKON Şube Başkanı Osman bey ve yönetimine teşekkür ediyor, yapılacak yatırımların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

ASKON Şube Başkanı Osman Özçelik de verdiği bilgilerden dolayı Yılmaz'a teşekkür ederek, ASKON olarak şehrin ekonomik açıdan kalkınabilmesi için mücadele ettiklerini vurguladı.