Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILMAZ’DAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET


İl Koordinatör Vekilimiz İbrahim Sertaç Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimleri kazanarak güven tazeleyen esnaf odalarının başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

İlk olarak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem’i ziyaret eden Yılmaz, Karma Oda Başkanlığına yeniden seçilmesinden ötürü kendisini tebrik etti. 

Daha sonra Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top’u ziyaret eden Yılmaz ardından Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt ile bir araya geldi. 

Ziyaretler kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Berberler ve Kuaförler Odası’na giden Yılmaz, başkan ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan İl Koordinatör Vekilimiz Yılmaz, “Önceki hafta ve bu hafta yapılan seçimlerde güven tazeleyerek yeniden seçilen başkanlarımızı ziyaret ettik ve yeni dönemde yapacakları çalışmalarda kendilerine kolaylıklar diledik. Ziyaretlerimizde ayrıca 21 Aralık’ta çıktığımız 3. Çağrı İlanıyla alakalı başkanlarımıza bilgiler verdik. Esnaf odaları da kurumumuzun paydaşlarından biri. Bu nedenle önümüzdeki süreçte daha kapsamlı toplantılar düzenleyerek yatırım yapmak isteyen esnaflarımızı bilgilendireceğiz. Ben bizleri kabullerinden ve sıcak karşılamalarından ötürü başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.