Elazığ İl Koordinatörlüğü

TANITIM TOPLANTILARI AĞIN VE KEBAN’DA DEVAM ETTİ


 
TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD II Programı kapsamında çıkılan 3. Çağrı dönemi tanıtım toplantıları Ağın ve Keban ilçelerinde devam etti.
Tanıtım faaliyetleri kapsamında bugüne kadar Arıcak, Alacakaya, Kovancılar, Palu ve Maden’de tanıtım toplantıları düzenlendi. Bugün ise Ağın ve Keban’da yine çok sayıda katılımcının yer aldığı toplantıda kurum uzmanları tarafından 3. Çağrı kapsamında desteklenecek alanlarla ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.
Tanıtım faaliyetlerinin gayet verimli geçtiğini aktaran İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, görüştükleri vatandaşların yatırım yapma heyecanından dolayı mutlu olduklarını belirtti.
21 Aralık itibariyle başlayan 3. Çağrı dönemiyle ilgili hem kurum içerisinde hem kurum dışında tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerini anımsatan Yılmaz, “Elazığ’ın her köşesine ayrım yapmadan gidiyor, vatandaşlarımızla görüşerek desteklerden faydalanabilmeleri için kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yüzde 70’e varan hibe oranları sayesinde yatırımcılarımız yapmak istedikleri veya yapmakta oldukları meslekleri Avrupa Birliği standartlarına sahip işletmelerde sürdürme fırsatı buluyor. Bugün de yine Ağın ve Keban ilçelerimizde yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gayet verimli toplantılar gerçekleştirdik. Yüz yüze görüşmeler yaparak yatırımcıların sorularını cevaplandırdık. Ben toplantılarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza ve desteklerinden dolayı İlçe Tarım Müdürlüklerinin personellerine teşekkür ediyorum” dedi.