Elazığ İl Koordinatörlüğü

FEDAŞ Elazığ İl Müdürlüğü’ne Ziyaret


       İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz, Yerinde Kontrol Birim Amiri Tahsin Çelik ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Muharrem Kayıkçı Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (FEDAŞ ) Elazığ İl Müdürü Müjdat Çelik’i makamında ziyaret etti.
       Gerçekleştirilen ziyarette IPARD II programı yatırım kapsamında bulunan sektörlerle ilgili bilgi veren İl Koordinatör Vekili Yılmaz “Özellikle var olan doğal kaynakların hor kullanılmaması için yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı çok önemlidir. Gelişmiş ekonomilerin çoğu yenilenebilir enerji kaynaklarından çok etkin bir şekilde faydalanmaktadır. Aynı zamanda bu alanlara yapılan yatırımlar işletmelerin önemli harcama kalemlerinden biri olan enerji maliyetini de en aza indirmiş olur. TKDK olarak doğa dostu işletmelerin kurulması, bu işletmelerin enerji maliyetlerinin düşürülmesi veya doğrudan ticari faaliyet amaçlı yenilenebilir enerji üreten tesislerin kurulması IPARD II programında desteklenecek yatırım alanlarından biridir. Bu dönemde Yenilenebilir Enerji sektöründe sözleşme imzaladığımız projelerin yakın takibi için çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İl Müdürümüze verdiği bilgilerden ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. ’dedi.
      FEDAŞ İl Müdürü Çelik “ TKDK, desteklediği yatırım alanları bakımından çok önemli sektörleri kapsıyor. Ayrıca İl Koordinatörlüğü’nün paydaş kurumlarla diyaloğu önemsemesi bizleri memnun ediyor. Önemli bilgi alışverişi oldu. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum “dedi.