Elazığ İl Koordinatörlüğü

TKDK’DAN SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME PANELİ


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü IPARD II 1. Çağrı kapsamında sözleşme imzalayacak olan proje sahiplerine yönelik bilgilendirme paneli düzenledi.
TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü, IPARD II 1. Başvuru çağrı ilanında sunulan projelerden 69 tanesi ile sözleşme imzalayacak olup bu proje sahiplerinin faaliyet döneminde herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için bilgilendirme paneli düzenledi. Düzenlenen panelde, İl Koordinatör Vekili İbrahim Sertaç Yılmaz bu toplantının asıl amacı, proje sahiplerinin faaliyet döneminde dikkat etmeleri gereken hususlara yönelik olduğunu ifade etti. Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Elazığ İl Koordinatörlüğü olarak IPARD I programında 170 milyon TL hibe desteğini Elazığ’ımıza yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza kullandırttık. Kurum olarak bunun haklı gurunu paydaşlarımız ve siz değerli yatırımcılarımızla beraber yaşıyoruz. Nasip olursa bu çağrı döneminde 65 milyon hibe tutarında desteğimiz sizler aracılığıyla ilimize yatırım olarak kazandırılacaktır. Bu süreçte başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm paydaş kurum müdürlerine ve çalışanlarına, bu yatırımların Elazığ’a kazandırılması için mesai gözetmeksizin çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Değerli katılımcılar;
Elazığ İl Koordinatörlüğü sürdürülebilir üretime dayalı kalkınma anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu anlayışın devamı için siz değerli 69 hak sahibinin katkılarıyla inşallah ilimize hayırlı yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz. Bu 69 projenin Ülkemize, Elazığ’a ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Açılış konuşmasından sonra Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Muharrem Kayıkçı, sözleşme imzalayacak proje sahiplerine yatırım sürecinde dikkat etmeleri gereken konularla ilgili sunum yaptı.
Program soru cevap kısmından sonra hak sahiplerine hazırlanan taslak sözleşmelerin teslim edilmesiyle sona erdi.