Elazığ İl Koordinatörlüğü

“ELAZIĞ TKDK İŞLETME ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.”


YILDIZ: “KAYNAKLARIN DOĞRU KULLANILMASI BİZİ HIRSLANDIRIYOR”
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız, TKDK’dan hibe desteği alan işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde alınan desteklerin doğru kullanıldığını gördüklerini aktaran Yıldız, “Kaynakların doğru kullanılması bizi hırslandırıyor” dedi.
TKDK’dan destek alan işletmeleri ziyaret ederek işletme sahipleriyle bir araya gelen Yıldız, “TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü olarak bizden hibe desteği almış tüm yatırımcılarımızın üretim sürecinde ekonomiye ve istihdama sundukları katkıyı önemsiyoruz. Kaynakların doğru yatırım alanlarında kullanılması bizleri daha fazla hırslandırıyor. Bundan sonraki süreçte de proje çağrılarında verilecek olan hibe desteği yatırımcı kanalıyla ekonomiye katma değer olarak dönmesi öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. TKDK’ya proje sunan her yatırımcıyı aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sunmak için elini taşın altına koymuş biri olarak görüyoruz. Elazığ İl Koordinatörlüğü olarak yönetmeliklere bağlı kalacak şekilde yatırımcıya her türlü desteği sunmayı hedef olarak kabul ediyoruz. Devletten aldıkları hibe desteklemelerini sözleşmeye uygun şekilde faaliyetlerinde bulundukları için işletme sahiplerini de kutluyoruz. Yatırımcıları her zaman kuruma bekliyoruz. Ziyaretlerimizde faydalanıcılarımızdan kırmızı et üreticiliği ve süt üreticiliği hakkında bilgi aldık. Hibe desteği verilen işletmelerin sürdürülebilirliğini yerinde kontrol etmek ve üretim sırasında faydalanıcıların sorunlarını yerinde dinlemek ve olası sorunlara çözüm üretmek için ziyaretlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
TKDK’nın, tarım ve hayvancılık sektöründeki hibe desteğinin uzun vadede ülke tarımına ve hayvancılığına sağlayacağı katkının etkisinin daha güçlü bir şekilde hissedileceğini ifade eden işletme sahipleri de ziyaretten dolayı Yıldız’a teşekkür etti.