Elazığ İl Koordinatörlüğü

TKDK ELAZIĞ İL KOORDİNATÖRÜ ÜLKÜ ALTUNDİŞ YILDIZ AKİT TV'ye KONUK OLDU


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız Akit TV'ye konuk oldu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız, Elazığ koordinatörlüğü olarak bugüne kadar yaklaşık 200 milyon TL hibe desteği sağladıklarını belirterek, yeni dönemde desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı.
Akit TV’ye özel açıklamalarda bulunan TKDK Elazığ İl Koordinatörü Yıldız, IPARD 1 döneminde ciddi oranda proje başvurusu aldıklarının altını çizerek, projelere verilen destekle şehrin ekonomisine de önemli katkı sağladıklarını kaydetti. IPARD 1 Programının 2016 yılı sonu itibariyle tamamlanacağının altını çizen Yıldız, 50 Milyon lira değerindeki hibe desteği ödemelerinin de yılsonunda yatırılacağını ifade etti.
Kurum olarak IPARD 2 döneminde de çok sayıda projeye destek vereceklerini ve destek oranlarının IPARD 1 dönemine göre daha fazla olacağını dile getiren Yıldız, yeni dönemde özellikle bayan girişimcilere ayrıcalık tanınacağını vurguladı. TKDK’dan destek almak isteyen tüm yatırımcıları kuruma beklediklerini dile getiren Yıldız, projelerin Elazığ’a, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.