Elazığ İl Koordinatörlüğü

YILDIZ: “TKDK ADINA HATIRA ORMANI OLUŞTURACAĞIZ”


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız, Elazığ’da TKDK adına Hatıra Ormanı oluşturacaklarını duyurdu.
Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir değerlendirme yapan İl Koordinatörü Yıldız, ziyaretlerinden dolayı Bölge Müdürü Polat’a teşekkür ederek, “Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına oluşturulacak hatıra ormanında kurum olarak bizler de yer almak istedik. Bu teklifimiz bölge müdürümüz tarafından da uygun görüldü. İnşallah TKDK adına bizim de bir hatıra ormanımız olacak. Bununla ilgili gerekli görüşmeleri önümüzdeki günlerde yeniden yapacağız. Ben ziyaretinden dolayı bölge müdürümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat da TKDK’nın desteklerinin Elazığ’da tarım ve hayvancılığın gelişmesine olumlu katkı sağladığının altını çizerek, başarılı çalışmalarından dolayı Yıldız’ı tebrik etti.
Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda TKDK’ya bir yer vereceklerinin altını çizen Polat, Yıldız’a çalışmalarında başarılar diledi.