Elazığ İl Koordinatörlüğü

AVRUPALI KOORDİNATÖRLERDEN YILDIZ’A ZİYARET


İl Özel İdaresi tarafından yürütülen İşgem 2 Projesi kapsamında Elazığ’a gelen proje koordinatörleri Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) İl Koordinatörü Ülkü Altundiş Yıldız’a ziyarette bulundu.
İl Koordinatörü Yıldız, proje koordinatörü Wıllıam McConkey ve Barbaros Tunç’a kurum hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldız, “Bugün İl Özel İdaresi tarafından projesi yürütülen ve tamamı hibe olan Avrupa Birliği IPA programı kapsamında Sanayi Bakanlığı’nca yürütülen Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı (BROP) kapsamında kabul edilerek sözleşmesi yapılan ‘Elazığ İŞGEM’in Sanayi Altyapısının Geliştirilerek Bölgesel ve Sektörel Yapıya Kavuşturulması’ isimli projesi kapsamında Elazığ’a gelen Wıllıam McConkey ve Barbaros Tunç’u kurumumuzda ağırladık. Kendileri İşgem 2 Projesi ile ilgili bizlerden destek talebinde bulundular. Bizler de Elazığ ve bölge için büyük öneme sahip projeye destek vereceğimizi kendilerine ifade ettik. Ben projenin Elazığ’ımıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Proje yürütücülerinden Barbaros Tunç da ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, “İşgem 2 Projesi kapsamında kurumlarımızı ziyaret ederek bilgiler alıyoruz. Bugün de TKDK’ya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Böylesi bir kurumun başında bayan birinin olması bizleri sevindirdi. Özellikle bayan girişimci sayısının artması için bu ve benzeri projelere çok ihtiyaç var. Elazığ’da bayan girişimci sayısı maalesef çok az. Bu sayının artması için bizler elimizden geldiğince gayret göstereceğiz. Ben Ülkü hanıma bizlere gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.