Elazığ İl Koordinatörlüğü

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan UZUN ve beraberindeki heyet TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ’i Makamında Ziyaret Etti.


MÜSİAD  Elazığ Şube Başkanı  Hasan UZUN ve beraberindeki  heyet TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
MÜSİAD  Elazığ Şube Başkanı  Hasan UZUN; TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğüne atanan Ülkü ALTUNDİŞ’ e hayırlı olsun  dileklerini  iletip başarılar diledi. Hasan UZUN; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun  hem ülkemiz hem de ilimiz çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayıp, kurumun sağladığı imkanlardan maksimum derecede faydalanmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. MÜSİAD  Elazığ Şube Eski Başkanı  Av. İbrahim GÖK; Ülkü ALTUNDİŞ’ e hayırlı olsun  temennilerini  iletip başarılar diledi. Av. İbrahim GÖK TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğünün Elazığ iline önemli katkılar sunduğunu özellikle  ilin  tarım, hayvancılık ve ekonomisine yeni bir soluk kattığını söyledi.
  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ; MÜSİAD  Elazığ Şube Başkanı  Hasan UZUN , MÜSİAD  Elazığ Şube Eski Başkanı  Av. İbrahim GÖK ve beraberindeki heyete ziyaret ve iyi niyetli temennileri için teşekkür etti. Ülkü ALTUNDİŞ; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme  Kurumunun  başarısı için tüm paydaş kurumların istişare içinde olması gerektiğini bundan dolayı da ziyaretleri için ayrıca teşekkür etti. TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ, IPARD II programı ile hibe oranlarının  daha da artığını ve destek verilen sektörlerin sayısının  arttığından belirtti. Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ ; kurumun artık daha cazip olduğunu ve geniş yelpazeye yayıldığını ifade edip ,iş dünyasını bu imkanları kullanmaya davet etti.