Elazığ İl Koordinatörlüğü

Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Haydar AKTAR TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ’i Makamında Ziyaret Etti.


Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Haydar AKTAR, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Aktar; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü   görevine   atanan Ülkü ALTUNDİŞ’ e hayırlı olsun  temennilerini iletip yeni görevinde başarılar diledi. Haydar Aktar; kurumun el sanatları ve zanaatkarlığa  destek vermesinden duyduğu memnuniyeti belirtip, Elazığ ilimizin bu desteklerden  optimum derecede faydalanması için üzerlerine düşeni yapacaklarını beyan etti.
  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Ülkü ALTUNDİŞ; Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Haydar Aktar’a  ziyaret ve iyi niyetli temennileri için teşekkür etti. Ülkü ALTUNDİŞ; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun  2020’ye kadar uygulanacak IPARD II programında El Sanatları ve Zanaatkarlık sektöründe sunulan projelere  %65 oranında hibe sağladığını ve bu hibelerden Elazığımızın azami derecede faydalanması için tüm paydaş kurum ve şahıslara istişare içinde olacaklarını ifade etti. El Sanatları ve Zanaatkarlık sektöründe   IPARD II 1. Çağrıda proje kabulleri sağladıklarını vurgulayan Ülkü ALTUNDİŞ; ilgili sektörden daha fazla proje alınması için tüm paydaşlarımızla sinerji yakalayıp başarılı olacaklarına inandığını söyledi.